Freshman New Student Orientation Preliminary Schedule for August 16, 2014

8:30 – 9:15 45mins	Check In, Continental Breakfast & Resource Fair, Eubie Photo Opportunity The day begins in the Lyric Lobby
9:20 – 9:40 20mins	Orientation Welcome
9:45 – 10:15 30mins	Orientation Group Assignments Ice Breaker & Review of Day's Schedule "What to expect, what to get out of it"
10:20- 10:50 30mins	"Looking Back, I Wish I had Known" Led by Orientation Ambassadors
10:55- 11:45 50mins	Life in UB Midtown
11:55- 12:50 60mins	Academic Overview, Secrets to Student Success & Staying on Track to Graduation
1:05-1:50 45mins	Lunch in Orientation Groups with Orientation Ambassadors, Faculty, and Staff
2:00 – 2:25 25mins	Get Involved! Breakout Sessions, Tours, Bee Cards
2:30 – 2:55 25mins	Get Involved! Repeated Breakout Sessions, Tours, Bee Cards
3:00 – 3:25 25mins	Get Involved! Repeated Breakout Sessions, Tours, Bee Cards
3:35 – 3:55 25mins	Interactive Faculty Panel led by OAs
4:00– 4:20 20mins	Taking Care of Business Last minute Bee card, parking voucher (trade assessments for vouchers), UB Barnes & Noble's coupon pick-up
4:00-4:45 45mins	Pizza Party Social, Good Bye and Hello! Eubie Photo Opportunity

