## Parents/Families New Student Orientation Preliminary Schedule for August 16, 2014

8:30 – 9:15 45mins	<b>Check In, Continental Breakfast &amp; Resource Fair, Eubie Photo Opportunity</b> The Day Begins in the Lyric Lobby
9:20 – 9:40 20mins	Orientation Welcome
9:45 –10:15 30mins	Welcome to the UB Community
10:20-10:50 30mins	"Looking Back, I Wish I had Known" Led by Orientation Ambassadors
10:55-11:45 50mins	Life in UB Midtown
11:55-12:25 60mins	Let's Get to Business
12:30- 12:50 45mins	Interactive Introduction to Career Services
1:05 – 1:50 25mins	<b>Lunch</b> With advisors, staff and faculty
2:00 – 2:25 25mins	Academic Overview, Secrets to Student Success and Identifying Ways to Support Students to Graduation
2:30 – 3:25 50mins	Student Development Outside of the Classroom And <i>"Any other questions?"</i>
3:35 – 3:55 25mins	Interactive Faculty Panel led by Orientations Ambassadors
4:00– 4:20 20mins	<b>Taking Care of Business</b> Last minute Bee card, parking voucher (trade assessments for vouchers), UB Barnes & Noble's coupon pick-up, etc.
4:00-4:45 45mins	Pizza Party Social; Good Bye and Hello!



Τ